Nathalie Fejzulovic

E-mail: nathalie@oprecht.be

Nathalie Fejzulovic (°23.07.1980) werd geboren in Maasmechelen en groeide op in Hasselt. In mei 2006 behaalde ze aan de Universiteit Maastricht het diploma Doctoraal Europees, Internationaal en Fiscaal Recht.

Met haar thesis getiteld ‘De Goede trouw in de schuldsaneringsregeling. Een rechtsvergelijking tussen Nederland en België”, studeerde ze af met onderscheiding. De materie van collectieve schuldenregeling is haar dan ook zeker niet vreemd.

In november 2006 nam Nathalie Fejzulovic deel aan de bekwaamheidsproef van de Orde van Vlaamse Balies ter gelijkstelling van buitenlandse diploma’s, waarna ze haar stage aan de Balie van Leuven aanvatte op 5 maart 2007.

In juni 2010 richtte ze haar eigen kantoor ‘Oprecht Advocaten’ op, waarna ze in november van dat jaar definitief naar de Balie van Hasselt verhuisde om haar eigen kantoor te ontwikkelen.

In juli 2012 behaalde ze het bijkomend diploma van Erkend Bemiddelaar in Burgerlijke en Handelszaken. In juli 2013 beëindigde ze met succes de opleiding tot Curator. Sedert januari 2016 is zij tevens Cassatieadvocaat in Strafzaken. Nathalie Fejzulovic wordt door de rechtbanken regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar.

Nathalie Fejzulovic is verheugd dat Pascal Quadflieg zich in 2015 met haar associeerde en zij samen, onder de naam Oprecht Advocaten en Bemiddelaars, een tweede vestiging konden openen in Maasmechelen.

Team

Nathalie Fejzulovic
Pascal Quadflieg
Celine Bellefroid